Napiapp ajánló (2024. április 15.)

2024. április 15.
8.9381
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Last Roman Village: ebben a stratégiai játékban az utolsó római falu védelméért kell harcba indulnunk, méghozzá Marcus Aurelius generális oldalán - a The Last Roman Village most 229 forintért tölthető le a 439 forintos normál ár helyett.

Yumsters! Premium: apró kis lények élnek a kerti lyukakban, ahol a gyümölcsök próbálnak teremni, de kevés sikerrel, hiszen ezek a kis yumsterek folyamatosan megeszik őket, nyerd meg velük a gyümölcs evő kupát! - a Yumsters! Premium most 1190 forintért tölthető le az 1999 forintos alapár helyett.

Majesty: The Fantasy Kingdom: a legendás Majesty-sorozat mobilos mellékszálában városokat és seregeket építhetünk, a végső cél pedig, hogy legyűrjük a ránk támadó szörnyeket - a Majesty: The Fantasy Kingdom jelenleg 1290 forint, az alapára 1999 forint lenne.

App Store:

Rogue Cards: ez a 8 bites pixelgrafikus játék a puzzle, kártyajáték és roguelike stílusok keverékeként nem csak mini rejtvényeket rejt, de stratégiai érzékünket is próbára teszi - a Rogue Cards most teljesen ingyenesen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

The Things We See in Space: lövöldözős kalandjátékként aposztrofálja magát ez a retro hatású űrhajós platformer - ügyességi játék keverék, amelyben egy Nova keresi a csillagképen túl a kozmikus kapcsolatot - a The Things We See in Space most ingyenesen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

Devil Shard: ebben a retro stílusú match-3 RPG keverékben egy hősként kell megállítanunk a császár által kirobbantott háborút - a Devil Shard most 499 forintért tölthető le a 999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

2 hete

Nagyszerű hétfői pakk, hála!

válasz erre

Tommy

2 hete

Szuper gyűjtemény ismét!

válasz erre

Chico

2 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 1 napja

Kellemes kis hétfői gyűjtemény, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre